Opgave beskrivelse

Her har vi samlet og monteret 2 radiatorskjulere, hvor vi tilrettede dem begge i højde, for at få dem til at passe med vinduekarmene.

Begge radiatorskjulere var købt i standard mål hos røverkøb.dk 

Vi er eksperter i opsætning & montering af alle typer af radiatorskjulere fra alle producenter.

Priseksempel:

Samling & montering af 150cm radiatorskjuler 595,00 kr.
Ændring af højde300,00 kr.
Ændring af bredde300,00 kr.
Ændring af både højde & bredde500,00 kr.
Alle priser er pr. styk med 25% moms & forsikring

Vi har FastPrisGaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, selvom vi skal bruge længere tid på opgaven end forventet.

Vi yder 24 mdr. reklamationsret og vores medarbejdere er også forsikret imod følgeskader, så du altid kan være tryg ved os.

 

Få et smukt hjem med radiatorskjulere

Hvis du også er træt af din grimme radiator har du mulighed for at gemme den af vejen med en radiatorskjuler. Det kan nemlig være med til at give et elegant udtryk, og være med til at fuldende indretningen af boligen. Du kan få monteret din radiatorskjuler til kun kr. 395,- + kørselsgebyr. Det er Danmarks billigste montering af radiatorskjuler.

Hos os har du også mulighed for at få tilpasset din radiatorskjuler, så den passer præcis til din bolig. Det kan gøre at din radiatorskjuler passer langt bedre ind og ligner at den specielt bygget til din bolig. Vi kan tilpasse radiatorskjuleren enten i bredde eller højde for kun kr. 300,- men også i både højde og bredde for kun kr. 500,-.

Vi montere og tilpasser alee typer radiatorskjulere

Vi har kompetente medarbejdere der har opsat radiatorskjulere i alle størrelser, og du kan derfor roligt overlade besværet til os. Vi har mange års erfaring med opsætning af radiatorskjulere og har opsat alt fra 3 meter radiatorskjulere til 50cm radiatorskjulere. Vores medarbejdere har alle gennemgået et længere kursus i hvordan de forskellige radiatorskjulere opsættes, hvordan de tilpasses i både højde og bredde og hvordan de pakkes ud og fastmonteres på den sikreste og mest ansvarlige måde. Herudover laver vi også løbende opdateringer og trækker medarbejderne ind på kontoret for at gennemgå nye og innovative løsninger både i form af nye radiatorskjulere men også i form af nye innovative radiatorløsninger.

Et eksempel på nye løsninger er Danfoss’ nye energirigtige elektroniske termostat til styring af varmeforbruget via Bluetooth. Du kan vha. denne løsning styre hver enkelt af dine radiatorer med en App på din smartphone. Via Bluetooth kan du programmere Appen til feriefunktion, Åbent vindue-funktion hvor ventilen lukkes, temperaturændringer og så er termostaten også børnesikret. Denne elektroniske termostat kan anvendes i samarbejde med radiatorskjuleren for at få en skjult radiator du kan styre vha. din smartphone. Så bliver det vist ikke lettere. Derfor tilbyder HomeSetup også montering af elektroniske radiatortermostat som en forlængelse af radiatorskjuleropsætning.

Du får 2 års garanti, hvilket indebærer at såfremt der skulle være det mindste med det stykke arbejde du har fået udført, så har du muligheden for at anvende din garanti. Samtidig har vi også sørget for at alle vore medarbejdere er udførligt forsikrede, hvilket vil sige at uanset hvad der sker under installationen, kan du vide dig sikker på at vi har en forsikring der kan dække det. Du kan altså altid være tryg hos os.

Vi har fastprisgaranti. Det er et koncept vi har udviklet fordi vi er trætte af håndværksbranchen og deres tilgang til prisfastsættelse. Vi mener ikke det skal være nødvendigt at en håndværker skal ’anse’ normale opgaver. Nej, vi mener derimod at vi kan fastsætte priserne på alle vores opgaver, så du med få klik kan finde den fulde pris, uden nogle skjulte gebyrer. Vi agter også at give dig en fastprisgaranti, hvilket vil sige, at du, uanset hvor lang opgaven skulle tage, kan være sikker på, at vi fastholder prisen. Dette betyder at du nu langt lettere kan finde prisen på opgaven, men samtidigt også kan vide dig sikker på at prisen overholdes til enhver tid.

Bestil samling & montering af radiatorskjuler Læse mere om radiatorskjulere fra røverkøb
Tags: Billig montering af radiatorskjuler / Hurtig tilretning og montering af radiatorskjuler / Samling & montering af radiatorskjuler / Samling af radiatorskjuler / Tilpasning af radiatorskjuler / Tilretning radiatorskjuler / Vi montere radiatorskjuler / Vi samler og montere radiatorskjuler / Vi samler radiatorskjuler