Opgave beskrivelse

Her har vi montering følgende i kundens soveværelse:

Vi har monteret TV på væggen og tilsluttet det til antenne og strøm i en elegant kabelbakke, så der var ingen synlige ledninger.

Vi har monteret 2 stk. billeder på væggen.

Vi har el-tilsluttet og monteret en flot loftlampe midt i soveværelset.

Kunden var meget tilfreds med resultatet.

Priseksempel:

Montering og el-tilslutning af lampe295,-
Montering af billeder195,-
Montering af TV395,-

Alle priser er angivet med 25% moms.

Vi har FastPrisGaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, selvom vi skal bruge længere tid på opgaven end forventet.

Vi yder 24 mdr. reklamationsret og vores medarbejdere er også forsikret imod følgeskader, så du altid kan være tryg ved os.

Opsætning & el-tilslutning af lamper fra kun kr. 295,-

Lys og lamper er noget af det mest essentielle i en bolig. Det er dog ikke noget alle kan eller har tid til at sætte op selv. Derfor har vi valgt at tilbyde Danmarks billigste opsætning af lamper til kun kr. 295,- + kørselsgebyr.

Vi sørger for alt

Hos os har du mulighed for at hoppe alt besværet over, og kun koncentrere dig om at vælge hvilken lampe der passer ind i din boligindretning. Vi sætter alle lamper op, uanset vægt, størrelse og hvor langt ledningsudtrækket skal være. Vi tilbyder også samling af din lampe og montering af kabelbakke, så du kan slippe for at rode med det, og glemme alt om grimme ledninger.

Vi montere lamper i alle værelser

Hos os har du muligheden for at skræddersy præcis hvordan du ønsker din lampe skal hænge. Vi sætter lamper op alle steder du kunne ønske dig, vi monterer lamper på badeværelse, soveværelse, dagligstue, køkken, bryggers, entre, gæsteværelse, garage og udelys i haven, rundt om huset osv. Du kan selv vælge hvilken højde du finder passende, du har også muligheden for at tilvælge kabelbakke, således at alle dine kabler bliver pænt gemt væk.

Vi sætter alle type lamper op

Vi har kompetente medarbejdere der har opsat lamper i alle størrelser, og du kan derfor roligt overlade besværet til os. Vi har mange års erfaring med lampeopsætning og har opsat lamper i alle formater, størrelser, og vægt helt fra 1kg til over 20 kg. Vores medarbejdere har alle gennemgået et længere kursus i hvordan forskellige lamper i forskellig vægt og størrelse opsættes og hvordan lamper skal behandles, pakkes ud og fastmonteres således at din lampe opsættes på den sikreste og mest ansvarlige måde. Herudover laver vi også løbende opdateringer og trækker medarbejderne ind på kontoret for at gennemgå nye og innovative løsninger både i form af nye lamper men også i form af nye belysningsløsninger. Et eksempel på nye løsninger er SmartHome pærer der kompatible med Google assistant, Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa som kan betjenes via en smartphone over WIFI. Derfor tilbyder vi i HomeSetup også montering af SmartHome pærer.

2 års garanti

Du får 2 års garanti, hvilket indebærer at såfremt der skulle være det mindste med det stykke arbejde du har fået udført, så har du muligheden for at anvende din garanti. Samtidig har vi også sørget for at alle vore medarbejdere er udførligt forsikrede, hvilket vil sige at uanset hvad der sker under installationen, kan du vide dig sikker på at vi har en forsikring der kan dække det. Du kan altså altid være tryg hos os.

FastPrisGaranti, så du kender prisen på forhånd.

Vi har fastprisgaranti. Det er et koncept vi har udviklet fordi vi er trætte af håndværksbranchen og deres tilgang til prisfastsættelse. Vi mener ikke det skal være nødvendigt at en håndværker skal ’anse’ normale opgaver. Nej, vi mener derimod at vi kan fastsætte priserne på alle vores opgaver, så du med få klik kan finde den fulde pris, uden nogle skjulte gebyrer. Vi agter også at give dig en fastprisgaranti, hvilket vil sige, at du, uanset hvor lang opgaven skulle tage, kan være sikker på, at vi fastholder prisen. Dette betyder at du nu langt lettere kan finde prisen på opgaven, men samtidigt også kan vide dig sikker på at prisen overholdes til enhver tid.

Bestil montering & el-tilslutning af loftslampe
Læs mere om vores el service
Tags: el montering / el tilslutning / elektriker lampe montering / elektriker montere lampe pris / elektriker opsætning af lamper / Hænge lampe op / Hænge TV op på væggen / Hænger loft lampe inkl. el-tilslutning / hjemmebiograf / Installation af billede / Installation af loft lampe inkl. el-tilslutning / Installere billede / Installere loft lampe inkl. el-tilslutning / Installere TV på væg / Lampe / lampe opsætning / Loft lampe / Loftmontering loft lampe inkl. el-tilslutning / Loftslampe / lys / Montere billede / Montere loft lampe inkl. el-tilslutning / Montering af billede / Montering af billede / billederamme / Montering af loft lampe inkl. el-tilslutning / montering af udendørs belysning / montering af udendørslamper / Montering TV / Ophæng af billede / Ophæng loft lampe inkl. el-tilslutning / Ophængning af billede / ophængning af lamper / Ophængning loft lampe inkl. el-tilslutning / Ophængning TV / Opsætning af billede / Opsætning af billede / billederamme / opsætning af lampe / opsætning af lampe i betonloft / Opsætning af loft lampe inkl. el-tilslutning / Opsætte billede / Opsætte loft lampe inkl. el-tilslutning / Sætte TV op på væggen / tilslutning af lampe i loft / Tilslutning lampe / TV ophæng / TV væg montering / TV væg ophæng / Udskifte billede / Væg installation TV / Væg opsætning TV / Væginstallation af TV / Vægmontere TV / Vægmontering af billede / Vægmontering TV / Vægophægning af billede / billederamme / Vægophæng af billede / Vægophæng af TV / Vægopsætning af billede / billederamme / Vægopsætning af TV / Vi hænger dit TV op på væggen