Opgave beskrivelse

Her har vi monteret to flotte potteplanter med snoretræk i et skråloft.

De gjorde rummet mere frit, da de ikke længere tog gulvplads i lejligheden.

Kunden var meget tilfreds med resultatet.

Vores montører er eksperter i ophængning & montering af potteplanter og lignende.

Vi har FastPrisGaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, selvom vi skal bruge længere tid på opgaven end forventet.

Vi yder 24 mdr. reklamationsret og vores medarbejdere er også forsikret imod følgeskader, så du altid kan være tryg ved os.

Bestil montering

Opgave billeder

Tags: Installation af loftplante / Installation af plante / Installation af planter / Installation af planter i loft / Installation af potteplatte / Installation af potteplatte i loft / Montering af planter / Montering af planter i loft / Montering af planter i loftet / Montering af potteplatte / Montering af potteplatte i loft / Montering af potteplatte i loftet / Ophænge loftplante / Ophænge plante / Ophængning af planter / Ophængning af planter i loft / Ophængning af planter i loftet / Ophængning af potteplatte / Ophængning af potteplatte i loft / Ophængning af potteplatte i loftet / Opsætning af planter / Opsætning af planter i loft / Opsætning af planter i loftet / Opsætning af potteplatte / Opsætning af potteplatte i loft / Opsætning af potteplatte i loftet / Plante / Planter / Potteplatte