Om os

HomeSetup er etableret i ønsket om at ingen kunde nogensinde skal være begrænset eller besværet af forbrugermarkedets små teknikaliteter, brugsanvisninger, opsætningsguider eller andre irritationsmomenter

Vi tror at disse problemer kan og skal løses på lettest vis, således at vores kunder aldrig skal føle sig forhindret i at opgradere, udvide eller tilpasse hjemmet.

Dette forsøger vi at afhjælpe ved at tilbyde ophængning, opsætning, samling og tilpasning af diverse forskellige varekategorier, lige fra installering af hårde hvidevarer til samling af møbler til opsætning af Wifi routere – listen forsætter og udvides konstant. Vi ønsker at gøre op med besværet forbundet med disse varer. Det skal være lige så nemt som at købe dem i butikken.

Vi forsøger at gøre op med håndværkere, vi ønsker en klar fast aftalt pris mellem kunde og forhandler, og vi ønsker en klar aftalt tid når kunden har brug for os. Dette har afledt et transparent system, hvor kunden har mulighed for at gøre sig alle sine tilvalg på vores forskellige varer, og derved kreeres en generisk pris således, at kunden ved hvad det koster, -ingen skjulte gebyrer hos os. Herudover har kunden også mulighed for at timebestille ydelsen til lige den dag og time, hvor det passer ind i den stramme kalender. Spørgsmålet er ikke længere hvornår vi har tid, men hvornår du har.

Ydermere hjælper vi dig med at sikre miljøets vedligeholdelse, idet vi tilbyder bortskaffelse af al eventuelt skrald og emballage på nærmeste affaldsstation – på ansvarlig vis. Vi forsøger altid at skabe det mindste aftryk på jorden og tager med åbne arme imod forslag til, hvordan vi kan forbedre det eller tage nye tiltag i kampen mod forurening.

Vi har vores medarbejdere i fokus og forsøger altid at skabe de bedste muligheder for vores ansatte. Vi tilbyder kurser og træning i hvordan de forskellige opgaver udføres således, at ingen skal føle sig ekskluderet. Alle kan være med til at løse disse hverdagsforstyrrelser med opsætning, samling og ophængning over hele landet. Vi aflønner vores medarbejder på timebasis og ønsker at skabe et koncept, hvor der er plads til den enkelte medarbejder – både fuld tid, men også som en sidebeskæftigelse til deres dagsarbejde

Herudover oplever vi også at dette marked i høj grad er præget af såkaldt ”sort arbejde” og ingen forsikring. Når en ven eller bekendt hjælper med lidt opsætning i hjemmet er der ved betaling ingen beskatning, og herudover er der ingen forsikring. Dette betyder at alle skader forbundet med opsætning er på egen regning. Denne uheldige og nervepirrende situation forsøger vi at undgå. Skulle du stå i den uheldige situation at den opsatte reol falder ned, dækker vi både for reolen, væggen og for det tv som stod på reolen. Ingen af de tre dækkes ved vennetjenester. Dette er noget vi tager meget alvorligt og forsøger at gøre op med. Ved at anvende HomeSetups opgaver og løsninger kan du som forbruger vide dig sikker på at du, dine penge og dit hjem er i gode hænder.

Vi driver også tv-montering.dk, som udelukkende handler om montering af TV