Lad os montere dit nye fladskærm TV på væggen

TV væg montering og ophæng af TV

Vi montere dit fladskærms TV på væggen fra kun kr 395,-

Tryk her for at bestille montering af TV

Tryk her for at læse mere om montering af TV

TV montering af den bedste kaliber – med 2 års garanti

Lad os montere og installere dit nyt TV – Helt uden besvær for dig

Leder du efter en løsning med dit tv & montage af enten beslag og/eller tv, kan du med få klik bestille en montør hos – det kan du gøre online. Har du brug for at få svar på spørgsmål ved. opsætning af dit nyt TV, er du velkommen til at ringe til kundeservice – så fikser vi din bestilling sammen.

Hvordan skal dit TV monteres – Spørg os, for vi er eksperter i TV montage

Hos os har du muligheden for at skræddersy præcis hvordan du ønsker dit TV skal hænge. Vi sætter TV op alle steder du kunne ønske dig, vi monterer TV på badeværelse, soveværelse, dagligstue, spisestue, køkken, kontoret, børneværelse, garage og gæsteværelse. Du kan selv vælge hvilken højde du finder passende, du har også muligheden for at tilvælge kabelbakke, således at alle dine kabler bliver pænt gemt væk og derudover tilbyder vi også flere forskellige vægbeslag, eller også kan du få dit TV monteret med dit eget vægbeslag.

Vores medarbejdere er rutineret i opsætning og montering af TV

Vi har kompetente medarbejdere der har opsat TV i alle størrelser, og du kan derfor roligt overlade besværet til os. Vi har mange års erfaring med TV-opsætning og har opsat alt fra 21″ til 100″ TV. Vores medarbejdere har gennemgået kursus i hvordan de forskellige beslag monteres og hvordan TV skal behandles, pakkes ud og fastmonteres, således at dit TV opsættes på den sikreste og mest ansvarlige måde. Herudover laver vi også løbende opdateringer og vores medarbejderne gennemgår alle nye og innovative løsninger indenfor nye TV og nye beslag og andre ophængningsløsninger for TV.

Flere forskellige vægbeslag til TV montering på væg og loft

Hos os har du også mulighed for selv at anskaffe det vægbeslag du ønsker dit TV skal monteres med, men du har også mulighed for at overlade bekymringerne til os. Du kan nemlig også vælge en af vores 3 forskellige vægophæng, hvor det billigste vægophæng koster 295,- hvilket inkluderer at vi tager beslaget med ud til din adresse og anvender det for kun 295,-. Det er billigt! Årsagen til at vi har 3 forskellige vægbeslag, er for at vi har et beslag der passer til alle TV. Ved hjælp af vores 3 beslag, kan vi dække hele TV markedet, og har et beslag der passer til at alle TV uanset størrelse, vægt og udformning.

Vi sælger alle slags TV vægophæng & vægbeslag til LCD, LED, OLED og QLED TV

Et eksempel på nyeste TV montering er med hvide vægbeslag, som går i et med din væg, og er langt mindre synlige end sorte vægbeslag. Derfor tilbyder vi i HomeSetup også hvide vægbeslag til TV montering nu.

Fastprisgaranti på væg montering & ophængning af alle typer fladskærms TV med VESA montering

Vi har fastprisgaranti på alle TV montage opgaver. Det er et koncept vi har udviklet fordi vi ønske foruddefinerede priser på alle vores TV monteringsopgaver, så du med få klik kan finde den fulde pris. Vi agter også at give dig en fastprisgaranti, hvilket vil sige, at du, uanset hvor lang opgaven skulle tage, kan være sikker på, at vi fastholder prisen. Dette betyder at du nu kan vide dig sikker på at prisen overholdes til enhver tid.

Vores priser for TV montering er de samme, uanset om din fladskærm er et LCD, LED, QLED eller OLED TV

Vi har fastprisgaranti på alle TV montage opgaver og uanset om du har et LCD TV, LED TV, QLED TV eller et OLED TV, er prisen den samme for montage af din fladskærm.

Vi tilbyder montering, installation og opsætning af alle mærker TV

Vi tilbyder montering, installation & opsætning af alle typer fladskærme fra TV producenterne LG, Samsung, Sony, Phillips, Grundig, Finlux, Panasonic, TLC, Prosonic, Thomson, Blaupunkt og Sharp.

2 års garanti på TV montering

Du får 2 års garanti, hvilket indebærer at såfremt der skulle være det mindste med det stykke arbejde du har fået udført, så har du muligheden for at anvende din garanti. Samtidig har vi også sørget for at alle vore medarbejdere er udførligt forsikrede, hvilket vil sige at uanset hvad der sker under installationen, kan du vide dig sikker på at vi har en forsikring der kan dække det. Du kan altså altid være tryg hos os.

Vores TV montører arbejder også i weekenden uden merpris

Vores TV montører tilbyder også TV montering, TV installation og TV opsætning uden merpris i weekenden, hvis du ikke kan nå det i de travle hverdage.

Tryk her for at læse mere om TV væg montage

Skriv et svar