Opgave beskrivelse

Her har vi monteret og tilsluttet en indbygningsemhætte i en kasse i køkkenloftet.

Kunden vil ikke have en frithængende emhætte, så det endte med denne løsning, hvor vi først bygge en ramme, så emhætten passede perfekt, for derefter at installere det i en kassen som var monteret i loftet.

Installation af el og udtræk blev monteret inden i kassen, så det hele fremstod pænt og ryddeligt uden synlige rør eller ledninger.

Den monterede emhætte var købt hos power.dk

Vi er eksperter i opsætning & montering af alle typer af emhætter fra alle producenter.

Priseksempel:

Montering af indbygningsemhættekr. 895,-
Montering af ramme i trækr. 395,-
Kørsel til Frederiksberg.kr. 250,-
I altkr. 1540,-

 

Vi har FastPrisGaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, selvom vi skal bruge længere tid på opgaven end forventet.

Vi yder 24 mdr. reklamationsret og vores medarbejdere er også forsikret imod følgeskader, så du altid kan være tryg ved os.

Bestil montering af emhætte
Læs mere om montering af hårde hvidevarer
Tags: eltilslutning af emhætte / eltilslutning af svævende emhætte / indbygning af emhætte / indbygning af svævende emhætte / Installation af emhætte / installation af svævende emhætte / klargøring af emhætte / klargøring af svævende emhætte / Montere emhætte / Montering & tilslutning af emhætte / Montering & tilslutning af indbygget emhætte / Montering & tilslutning af indbygget emhætte i køkken loft / Montering & tilslutning af indbygningsemhætte / montering af emhætte / montering af svævende emhætte / Montering emhætte / Ny emhætte / Ny indbygningsemhætte / Ophæng af emhætte / opsætning af emhætte / opsætning af svævende emhætte / Opsætning emhætte / Tilslutning af emhætte / tilslutning af svævende emhætte